فطر آمده خوردنی فراوان بخوریدپیتزا و کباب و مرغ بریان بخوریـددزدانه اگر در زمضان می خوردیدشوال رسیده پس نمایان بخورید* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *قـربان هـلالت بـروم ای مـه شـوالآورده ام از فـرط خوشـی در دو سـه تـا بـــالســی روز به امید وصالت سپری شدخـم شد کمرم در رمضان همچو یکی دالانســان از ایـــن روی بُـــود شـاد در این روزچون باز شکم در جلــو واوسـت به دنبال* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *عید آمدو خنده به لبان شدبا ساز دلم شاد وروان شدمستانه زدم سوی تو آهنگدوستانه دلم به آسمان شدعید فطر مبارک* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *عید فطر، روز چیدن میوه های شاداب استجابت مبارک باد* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *اس ام اس به مناسبت عید فطر ..صورتت رو بیار جلوممممممموهاو ن سمت صورتتممممممموهعیدت مبارک نماز روزه هات هم قبول* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *اس ام اس مخصوص عید فطر اس ام اس به مناسبت عید فطرکجایی؟؟ همه دارن رو پشت بوم دنبالت میگردنآخه ماه من میخوان ببینن فراد عیده یا نه* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *بقیه در ادامه مطلبچشماتو ببند …سعی کن من رو توی ذهنت تصور کنی....بهت تبریک میگم تو ماه رو دیدی…عیدت مبارک* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *همیشه وقتی مهمونی ها تموم میشه، حس غریبی دارم…چه برسه به این دفعه که مهمونی خدا داره تموم میشه…* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *استشمام عطر خوش بوی عید فطر از پنجره ملکوتی رمضان گوارای وجود پاکتان* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *روزه به پایان رسید و آمد نو عیدهر روز بر آسمانت باد امروا* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *عید است و دلم خانه ویرانه ، بیااین خانه تکاندیم ز بیگانه ، بیایک ماه تمام میهمانت بودیمیک روزه به مهمانی این خانه بیا* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *شب عید فطر حاجی میره رو پشتبام که ماه رو ببینه شلوارش پاره بوده از پایین داد می زنندحاجی ما دیدیم میگه هر کی دیده بخوره ما که هنوز ندییدم* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *الان جلوی آینه بودم ماهو دیدم!!!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *با تمام شدن ماه رمضان در های رحمت خدا بسته خواهد شد.لای در نمونی!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *به علت استقبال بی نظیر شما روزه داران عزیز عید فطر به تعویق افتادو ماه رمضان تا یک ماه دیگر تمدید شد !* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *عید فطر و جشن طاعت بر ره یافتگان ضیافت الهی مبارک* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دلها همه بهاران شد از شمیم باران / مه رخ نموده امشب در عید روزه دارانهر کس که در دعایش یادی کند ز یاران / شیرین تر از عسل باد کامش به روزگاران . . .* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *تو شهر غضنفر اینا به مناسبت عید فطر همه کسانی که اسمشون سعید باشه جایزه میدن !!!* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *روزه یکسو شد و عید آمد و دل ها برخاستمی ز خمخانه به جوش آمد و می باید خواستعید بر عاشقان مبارک* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *بگذشت مه روزه و عید آمد و عید آمدبگذشت شب هجران معشوق پدید آمدآن صبح چو صادق شد عذرای تو وامق شدمعشوق تو عاشق شد شیخ تو مرید آمد* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *با خوردن اگر حال تو جا می آیدخوش باش که ایام صفا می آیدآماده به حمله باش در این شب عیدوقتی که صدای ربنا می آید* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *رمضان شد چو غریبان به سفر بار دگراینت فرخ شدن و اینت به هنگام سفرعید فطر مبارک* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *به مه روزه مرا توبه اگر در خور بودروزه بگذشت و کنون نیست مرا آن درخورشب عید آمد و می خواهم بر بام جهنمگویم از نو شدن ماه چه دارید خبر؟* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *خدایا خیلی سعی کردم قدر این مهمونی رو بدونم ولی بازم احساس می کنم نتونستم…یعنی سال بعد هم ما رو دعوت می کنی؟* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *دلها همه بهارانشد از شمیم بارانمه، رخ نموده امشبدر عید روزه دارانهر کس که در دعایشیادی کند ز یارانشیرین تر از عسل بادکامش به روزگاران* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *خدایا به ما توفیق ده تا از کسانی باشیم که حاصل دسترنج یک مـــــــاه ی خود را در رمضـــــــــان،از ایــــــن به بعــــــــــــد هم حفـــــــــــــظ کنیم.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *کم کم غروب ماه خدا دیده می شودصد حیف از این بساط که برچیده می شوددر این بهار رحمت و غفران و مغفرتخوشبخت آنکس است که بخشیده می شود* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *عید سعید فطر بر شما مبارک بادو چقدر سخت است , که این عزیزترین عید را بدون آن عزیزترین غایب از نظر بگذرانیم…اللهم عجل لولیک الفرج* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *